Foglalási szabályzat

ÖZÖTT Az időpont folgaló rendszert Losonczi Éva Kozmetikus Mester, a továbbiakban, mint "Szolgáltató" és a Vendég, a továbbiakban mint "Felhasználó, vagy Időpontfoglaló" az alábbi módon használja.

  • Foglalási szándék: A Felhasználó, vagy Időpontfoglaló, a befoglalni kívánt időpont és szolgáltatás kiválasztása és véglegesítése után, az általa megadott email címre értesítést kap. Ez a visszaigazoló email kizárólag azt a tényt rögzíti, hogy a Szolgáltató értesült a Felhasználó, vagy Időpontfoglaló foglalási szándékáról.

  • Foglalás nyugtázása: Amennyiben a Szolgáltató részére is megfelel az időpont, nyugtázza azt az időpontfoglaló rendszerében. Ekkor a Felhasználó, vagy Időpontfoglaló egy második email üzenetet kap, ez az üzenet biztosítja a Felhasználó, vagy Időpontfoglaló részére azt, hogy a foglalása az általa választott időpontra megtörtént.

  • Egyeztetés: Amennyiben a befoglalni kívánt időpont a Szolgáltató oldaláról nem teljesíthető, úgy a megadott elérhetőségeken egyeztet a Felhasználóval, vagy Időpontfoglalóval. A végleges időpont, a közös egyeztetés szerint kerül rögzítésre.


A rögzített időpontot, az adott dátumot megelőző 48 óráig bármikor szabadon - plusz költség nélkül - módosítható, vagy lemondható!


A Felhasználó, vagy Időpontfoglaló a rögzített időpontot megelőzően 2 nappal automatikus emlékeztető email-t kap, illetve a találkozót megelőzően 3 órával sms üzenet is érkezik részére.